Nieuwsbericht

Verlies voor U16

31 oktober 2010

LEIDERDORP - Zorg en Zekerheid Leiden U16 heeft zaterdan verloren van Woodpeckers. Na een rommellige en onrustige wedstrijd in de Leiderdorpse Bloemerd ging Woodpeckers met de overwinning naar huis (41-68).

Na twee gewonnen wedstrijden werd het duel tegen Woodpeckers, dat met hetzelfde aantal punten één plaatje boven Leiden stond, met vertrouwen tegemoet gezien. Helaas wilde het deze wedstrijd niet lukken. Er werd onrustig en ongeorganiseerd gespeeld. Er  werd te veel inside gedribbeld en dat leverde regelmatig balverlies op tegen de lange verdedigers van Woodpeckers. Bij rust stond het 24-37.


Na de rust leek er een ander, beter Zorg en Zekerheid Leiden te staan. Er werd fel verdedigd, goed vrijgelopen en gepasst, waardoor de achterstand snel kon worden verkleind tot vijf punten. Maar na een time out van de tegenstander was het ritme eruit en kon Woodpeckers  weer langzaam uitlopen. Het laatste kwart, in de afgelopen twee wedstrijden het moment waarop we de overwinning werd binnengehaald, leek de fut eruit. Dit kwart werd met 6-20 verloren en de wedstrijd werd met 41-68 uit handen gegeven.


Een wedstrijd om snel te vergeten. Hopelijk kan de ploeg volgende week met een volledig team naar Nijmegen afreizen, zodat daar wellicht weer punten aan het totaal kunnen worden toegevoegd.


Scores:  Ernes Mahmutovic  12, Alex van Gerrevink 7,  Mark Rasenberg  7, Rudi Haamke 5, Iosto Fodde 4, Thomas Kruithof  4 en Lars Kimpel 2.