Nieuwsbericht

Derde zege van U20

17 oktober 2010

HOUTEN - Het U20-team van Zorg en Zekerheid Leiden heeft ook zijn derde wedstrijd gewonnen. In Houten werd het tegen Woodpeckers 55-79 voor de ploeg van Jeroen Reitsema.

Leiden kwam uit zonder Wesley Groen, die meespeelde bij het tweede team, Tony Mulder die wederom lang uit de roulatie zal zijn door een ernstige schouderblessure en Wiet van Haaster met een enkelblessure.


In de ongezellige en ook koude hal in Houten was het van meet af aan duidelijk dat Zorg en Zekerheid Leiden de betere ploeg was. Door slordig spel aan Leidse kant werd het slechts een overwinning van 79-55.


Opvallend was het spel, van de nieuwe aanwinst van U-20, de pas 18-jarige Hussein Addow. Deze 2.05 m lange speler liet zien van grote waarde te kunnen zijn voor het eredivisieteam. Met 24 punten en 10 rebounds speelde hij een opvallende wedstrijd.


Komende dinsdag komt Apollo Amsterdam op bezoek in de Vijf Meihal (19:30 uur) en zullen de mannen van Reitsema moeten laten zien of zij echt mee gaan doen om de prijzen dit jaar.


Topscorers Leiden: Hussein Addow 24 (10 reb), Jake Prins 11 (9 reb) en Derk van Werkhoven 10 (5 reb)