Nieuwsbericht

Hoofdsponsor wil nog drie jaar door

17 oktober 2010

LEIDEN - Hoofdsponsor Zorg en Zekerheid heeft zaterdagmiddag de intentie uitgesproken om na dit seizoen nog zeker drie jaar 'strategic partner' te blijven van Leiden Basketball.

Bestuursvoorzitter Ton van Houten van Zorg en Zekerheid zei dat tijdens een bijeenkomst met regionale en landelijke journalisten voorafgaande aan de wedstrijd tegen Landstede. Een handtekening staat er nog niet onder het nieuwe contract. Van Houten vindt het daarvoor nog iets te vroeg. Hij wil graag zekerheid hebben over de geplande uitbouw van de Vijf Meihal.

 

Die is heel dichtbij gekomen, zei voorzitter Marcel Verburg. Zaterdagavond werd een geluidstest gedaan en als die binnen de normen zou blijven, dan staat niets een uitbreiding tot ruim 2.000 zitplaatsen nog in de weg.

De bedoeling is dan dat er snel gebouwd gaat worden. Dat gebeurt dat geheel aan de buitenkant, waarna op het laatste moment de lange muur van de hal eruit gaat en de zaak kan worden afgewerkt.

 

De modernisering van de stokoude hal (de opening was in 1968) is hard nodig. Leiden Basketball moet nu zelfs kandidaat-sponsors in de wacht zetten, omdat er geen plaats meer is op de tribune, wil men ook nog voldoende ruimte houden voor de 'gewone' fans.