Nieuwsbericht

Bedrijvenclinics succesvol van start

6 september 2010

LEIDEN- Op 6 september trapte B.V. Leiden af voor de bedrijvenclinics die Zorg en Zekerheid Leiden Basketball dit seizoen gaan aanbieden. De Businessvereniging was de eerste die gebruik maakte van het mooie aanbod om training te krijgen van professionals. Op wat spierpijn na had geen deelnemer daar achteraf spijt van.

De B.V. Leiden leden die naar de Vijf Meihal waren gekomen om training te krijgen van Niels Meijer en Leidens nieuwe aanwinst Worthy de Jong hadden wellicht voor ogen dat hen een rustige middag te wachten zou staan, maar niets was minder waar. Nadat de groep van 16 zich in de veel te grote shirts en broeken had gehesen, pakte Meijer en De Jong de groep stevig aan.

Voldaan gevoel
De basisbeginselen vormden een belangrijk element, daarnaast werd ook de conditie van de deelnemers op de proef gesteld. Vijf kwartier lang werkten de ondernemers zich in het zweet en dat kon zo her en der ook geen kwaad. Het voldane gevoel na afloop was dan ook veelzeggend. De groep kwam nader tot elkaar en dronk na afloop samen een borrel op een geslaagde middag. Ook Meijer proostte daarbij vrolijk mee, hij sloot zijn eerste bedrijvenclinic met groot succes af en hoopt middels deze eerste stap ook andere bedrijven over de streep te trekken zich eens te laten testen op het basketbalveld. Naast het veld is eenieder fanatiek en enthousiast, op deze wijze verplaatst dat fanatisme zich in de goede zin van het woord ook naar het speelveld zelf en dat is precies wat de initiatoren zich tot doel hadden gesteld. Meijer verwoordde het in een eerdere uitleg mooi. ,,We willen op een laagdrempelige manier de teambuilding van een bedrijf versterken. Daarom bieden we een op maat gemaakt bedrijfsuitje, waarbij je ook nog eens de basisbeginselen van het spelletje krijgt aangeleerd.”

Groot succes
Zo is in het kort de essentie weer te geven van het nieuwe initiatief, dat van verschillende kanten met gejuich werd ontvangen. Getuige de foto’s werd er veel plezier gemaakt en werd het doel dat Meijer stelde ondanks het feit dat veel verschillende bedrijven in dit geval bij elkaar kwamen bevestigd tijdens de ouverture van een nieuw project bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.
Tot slot genoten de ondernemers van een hapje en een drankje en werd de training van het eerste team bijgewoond.

Voor meer informatie over een bedrijvenclinic op maat kunt u contact opnemen via meijer@leidenbasketball.nl

 

Fotoreportage