Nieuwsbericht

Vertraagde seizoenstart

16 augustus 2010

Het daadwerkelijke begin van het seizoen 2010-2011 heeft voor Zorg en Zekerheid Leiden wat vertraging opgelopen. Door de late binnenkomst van veel spelers kan de echte voorbereiding pas komende maandag beginnen.

 

Maandagmorgen bij de eerste training konden coach Toon van Helfteren en zijn assistent Richard den Os met slechts drie spelers aan de slag: Ross Bekkering, Terry Sas en Worthy de Jong.

 

Drie Amerikanen komen deze week in Leiden aan. Shooting guard Ryan Andersen kreeg toestemming om maandagavond voet op Nederlandse bodem te zetten in verband met het afronden van zijn studie. Zijn 'graduation' was zaterdag en daar hoort natuurlijk een feest bij. Hij combineerde dat met het voorlopige afscheid van zijn vrienden en familie.

 

Monta McGhee komt dinsdag aan en het vliegtuig met Seamus Boxley landt vrijdag op Schiphol. Terence Robinson is nog op vakantie en meldt zich volgende week dinsdag in de Vijf Meihal.

 

Mogelijk komen er nog meer spelers bij. Zorg en Zekerheid Leiden is nog op jacht naar een point guard en een center. De onderhandelingen zijn in volle gang.