Nieuwsbericht

Beker: weer Amsterdam

7 augustus 2010

NIEUWEGEIN/LEIDEN - Er komt dit seizoen in elk geval een andere bekerfinale dan de voor Zorg en Zekerheid Leiden zo succesvolle van 2010. ABC Amsterdam is namelijk al in de vierde ronde (de eerste met de eredivisieclubs) de tegenstander van Zorg en Zekerheid. Dat duel moet voor 1 januari 2011 worden gespeeld.

Als Leiden die wedstrijd in Amsterdam wint zal de volgende tegenstander vermoedelijk Magixx Kidsrights zijn, dat de eerste wedstrijd tegen een nog niet bekende ploeg uit een lagere divisie speelt. Wanneer de hindernissen Amsterdam en Nijmegen goed worden genomen, staan we in Almere in de halve finale tegenover...jawel...GasTerra Flames!

 

Het tweede team van Zorg en Zekerheid treft in de eerste ronde (weekeinde van 9 oktober) een pittige tegenstander in Penta Drachten. Coach Richard den Os moet met zijn mannen daarvoor naar Friesland. Bij winst is in het weekeinde van 13 november de winnaar van Barons Breda tegen Jugglers Enschede de volgende tegenstander. Dan in de Vijf Meihal.

Ook het derde team van (BS) Leiden heeft ingeschreven voor de beker en zal eerst een voorronde moeten overleven in Vlijmen, waar gespeeld wordt tegen Vlijmscherp/SVH, KTC Haarlem, Baron Rotterdam en het tweede team van Groene Uilen Groningen. De nummers een en twee van deze voorronde trreffen in de eerste ronde kruislings de twee besten van voorronde E met BV Groningen, Uitsmijters, Zeemacht en Red Stars.