Nieuwsbericht

Unieke Dubbel DVD van gedenkwaardig seizoen

28 mei 2010

Wat was het seizoen voor Zorg en Zekerheid Leiden fenomenaal! Andere woorden zijn er eigenlijk niet voor een vierde jaargang, waarin alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Gelukkig zijn daarvan prachtige opnames gemaakt, zodat beelden van het behalen van de nationale beker en alle andere hoogtepunten van dit seizoen nu in dvd-vorm verkrijgbaar zijn.

Bas Schollaardt, eigenaar van videoproductiebedrijf De Verbeelding, ging aan het begin van dit seizoen een verbintenis aan met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en deed dat op het juiste moment. Leiden ging een fantastisch seizoen tegemoet en boekte indrukwekkende resultaten.

Wat te denken van de twee spectaculaire overwinningen in Leeuwarden en Groningen en thuiszeges op Nijmegen en Den Bosch. Uiteraard mag ook de droom van het bekeravontuur in dat rijtje niet ontbreken. Met ijzersterke overwinningen op Den Bosch, Groningen en Amsterdam achtereen pakte Leiden voor het eerst in het bestaan de beker en verzekerde zich daarmee van Europees basketbal volgend jaar. In de play-offs rekende Zorg en Zekerheid Leiden vervolgens knap af met Matrixx Magixx Nijmegen. Een heroïsch gevecht met de gedoodverfde favoriet voor de titel, GasTerra Flames Groningen, ontspon zich in de halve finales. Vijf wedstrijden waren nodig om het kapitaalkrachtige Groningen uiteindelijk op details aan te wijzen als winnaar van de serie.

Ondanks die uitschakeling overheerste bij het trouwe legioen logischerwijs de trots van de behaalde resultaten. Vele hoogtepunten wisselden elkaar in rap tempo af en om al die momenten van vreugde nog eens terug te halen, maakte Schollaardt een dubbel-dvd, waarvan één disk over het reguliere seizoen gaat en de tweede over het bekeravontuur van Leiden.

Verzeker u dus van exemplaren van dit unieke document en mail naar vanderspek@leidenbasketball.nl om uw interesse en het aantal gewenste exemplaren kenbaar te maken. Per dvd betaalt u slechts € 19,95.