Nieuwsbericht

Studio Sport, Langs de Lijn, Unity FM, RTV Noord

10 mei 2010

LEIDEN - Studio Sport zal vanavond in de reguliere uitzending (22:30 uur, Nederland 3) een samenvatting brengen van de vierde wedstrijd tussen Zorg en Zekerheid Leiden en GasTerra Flames. Er is enorm veel media-aandacht voor dit mogelijk (maar voor ZZ Leiden liever niet) beslissende duel.

Behalve dat de NOS met camara's en verslaggever Joop Vernooij in de Vijf Meihal aanwezig zal zijn, is ook radioverslaggever Leo Kersten er namens Langs de Lijn, in principe voor een nabeschouwing met interviews.

 

Live is de wedstrijd te volgens via Unity fm, dat verslaggever Jelle Settels naar de Vijf Meihal stuurt. Unity fm is te ontvangen op 105.7 en 107.7, op de kabel en via de livestream op www.unityfm.nl.

 

Voor geluid en beelden van ´de andere kant´ komt RTV Noord naar Leiden met zowel een radioverslaggever voor een live/reportage als met een camaraploeg voor een samenvatting, die woensdag te zien zal zijn.


Daarnaast is de wedstrijd in cijfers en letters te volgen via het internet. De live scouting is via www.cybersportsusa.com te volgen. Ga naar die site en klik linksboven op Live Games. Vink bij het cijfer 1 de eerste twee hokjes aan en klik op View the Game List. De rest wijst vanzelf.