Nieuwsbericht

Simpel klusje voor tweede

18 april 2010

LEIDEN - In het staartje van de competitie moet het tweede team van Zorg en Zekerheid Leiden ondermeer nog een keertje naar Tilburg voor een eerder door sneeuwval afgelaste wedstrijd. Als High Five dan net zo speelt als zondag in de Vijf Meihal is dat slechts een hinderlijke onderbreking van de doordeweekse dinsdag. De Brabanders bakten er niets van en werden met een 74-38 nederlaag naar Tilburg gestuurd.

Zorg en Zekerheid Leiden 2 had vanaf het begin geen enkel probleem met de Tilburgse ploeg, die de clubnaam bepaald geen eer aan deed. Heel simpel werd afstand genomen en het enige dat de ploeg van Richard den Os en Raoul Straathof kwalijk kon worden genomen was, dat de marge beperkt bleef.

 

Na 19-10 in het openingsdeel werd in het tweede kwart het verschil op de ranglijst (High Five is voorlaatste) duidelijk gemaakt en werd er gerust bij 42-19. De dubbele score van Leiden ten opzichte van de tegenstander leek ook het einde te halen, maar nonchalance in de aanval was er de oorzaak van dat dit net niet het geval was: 74-38.

 

Topscorers ZZ Leiden: Mick Burger 13, Youri van der Linden 10, Bern Persoon 10 (9 reb), Rogillio Sewrattan 9 en Joey Schelvis 8.