Nieuwsbericht

Benefietwedstrijd in Bergen op Zoom

19 maart 2010

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid kiest de World Class Aviation Academy, kortweg  de Giants, ieder seizoen een goed doel. Dat goede doel krijgt gedurende het hele seizoen op allerlei manieren de nodige aandacht. Vorig jaar adopteerde de club als zodanig Sporten voor Organen, een stichting die het publiek wil wijzen op het belang van donorregistratie.

 

Voor het seizoen 2009-2010 is de keuze gevallen op een samenwerking met De Luchtballon in Ossendrecht. De Luchtballon organiseert op basis van donaties en inzet van veelal vrijwilligers, aangepaste vakanties voor kinderen en jongeren van 5 t/m 17 jaar met een handicap zoals astma, voedselallergie en/of eczeem

Op 21 maart wordt er een benefietwedstrijd gehouden in het teken van De Luchtballon.
Vanuit De Giants en De Luchtballon is getracht deze wedstrijd een extra sportief
en maatschappelijk tintje te geven. De Giants staan momenteel op de derde plaats in de landelijke competitie. ZZ Leiden staat op de vierde plaats. Sportief gezien een interessante wedstrijd.

Rondom de wedstrijd vinden allerlei activiteiten plaats die de aandacht vestigen op de activiteiten van De Luchtballon. Roy Foppele zal voorafgaande aan de wedstrijd zijn speciale Giants lied ten gehore brengen en de dansgroep Boogie Down hebben ook een speciaal Luchtballon act ingestudeerd. De supportersclub houdt weer de traditionele veiling van een unieke fles wijn die gecompleteerd met een aantal andere mooie cadeaus garant staan voor een mooie opbrengst.

Speciaal deze avond, zullen er veel relaties van De Luchtballon aanwezig zijn zoals deelnemers van de kampen met hun ouders, sponsors, vrijwilligers en bestuursleden. Als speciale gast zal wethouder Pim Meeuwisse present zijn om de verbondenheid tussen de Gemeente Woensdrecht en De Luchtballon te onderstrepen.