Nieuwsbericht

Herstel Curtis vordert snel

15 november 2006

Het herstel van Nick Curtis, die anderhalve week geleden tegen Amsterdam Astronauts een zweepslag opliep in zijn rechterkuit, verloopt voorspoedig. Hij traint inmiddels weer volledig mee en mag van de medische staf donderdag tegen EiffelTowers al weer wat minuutjes maken.
Met het gedeeltelijke 'ontslag' uit de ziekenboeg van Nick Curtis, zijn nog niet alle medische problemen achter de rug. Aanvoerder Edwin Engelhart liep zaterdag een enkelblessure op, toen een tegenstander op zijn voet viel en is daarvan nog niet hersteld. Hij zal zeker niet spelen in De Maaspoort. Of Jeroen van Dorp daar van de partij is, moet worden afgewacht. Hij liep woensdag tijdens de training een knieblessure op. Afgewacht moet worden of die ernstig is of niet.

Het management van ZZ Leiden heeft woensdag verwoede pogingen gedaan om Donald Wilson speelgerechtigd te krijgen voor de wedstrijd tegen landskampioen EiffelTowers. Daartoe moet een vrijwaring worden afgegeven door zijn vorige club en de Spaanse bond. Die moet dan morgenochtend op het bondsbureau van de NBB zijn. Of het allemaal gaat lukken is niet zeker, omdat donderdag het nieuwe gebouw van de sportbonden in Nieuwegein officieel wordt geopend en het bureau van de NBB daarom het grootste deel van de dag gesloten is.