Nieuwsbericht

Keihard werken aan herstel

30 november 2009

VOORSCHOTEN-LEIDEN - Natuurlijk doet Zorg en Zekerheid Leiden het onder de gegeven omstandigheden prima, maar het wachten is op de terugkeer van Seamus Boxley en Terry Sas. Beiden werken momenteel keihard aan hun volledige herstel en daarmee aan de terugkeer in de ploeg.

Dat gebeurt volgens een revalidatieplan, opgesteld door sportarts Maarten Verschure en de fysiotherapeuten van Paulides + Partners onder aanvoering van Arjen van de Paverd. Dag-in-dag-uit doen Seamus Boxley en Terry Sas hun oefeningen, zowel in het trainingscentrum van Paulides + Partners in Voorschoten als nu ook weer in de Vijf Meihal.

 

Boxley is herstellende van zijn meniscusoperatie en momenteel vooral bezig met gerichte krachttraining. Hij is ook alweer begonnen met looptraining. Die wordt deze week uitgebreid in combinatie met baltraining. Ook Terry Sas is fanatiek bezig met het herstel na de spierscheuring in zijn voet.

 

Wie het duo maandag in de Vijf Meihal bezig zag onder leiding van Bart-Jan Klop kreeg wellicht de indruk dat een rentree aanstaande is, maar daar moet toch nog even op worden gewacht, want het voledige herstel duurt nog een paar weken.

 

FOTO'S RICHARD KOOLEN