Nieuwsbericht

Nick Curtis niet tegen Omniworld

10 november 2006

Nick Curtis (foto) speelt zaterdag niet mee in de thuiswedstrijd tegen Omniworld Almere. De Amerikaan heeft te veel last van de spierblessure (zweepslag) in zijn rechterkuit, die hij opliep in het duel met Amsterdam Astronauts afgelopen zaterdag. Hoe lang het herstel gaat duren is moeilijk te zeggen, maar coach Ivo Boom houdt rekening met een paar wedstrijden.
Shelton Colwell is zaterdag wel van de partij. Hij werd eerder deze week geveld door de griep, maar herstelde snel en trainde de afgelopen dagen alweer voluit mee.

Hoewel ZZ Leiden de laatste weken nogal wat pech heeft met blessures van met name de Amerikanen, bestaan er bij het bestuur op dit moment geen concrete plannen de ploeg uit te breiden met een extra speler uit het buitenland. Met name in Groningse media wordt gesuggereerd dat Zorg en Zekerheid belangstelling zou hebben voor Alain Laroche, de Amerikaan die eerder dit seizoen werd ontslagen bij Hanzevast Capitals, omdat hij niet door één deur kon met coach Ton Boot. Dat bericht is derhalve onjuist.