Nieuwsbericht

Nederlaag tweede team

18 oktober 2009

DELFT - Het tweede team van Zorg en Zekerheid Leiden verloor zaterdag onnodig van en bij Punch. In de TU werd het 69-62 voor de Delftenaren.

In een rommelige eerste helft stond het tweede wel steeds aan de goede kant van de score. Na 13-18 na het eerste kwart ging Leiden de rust in met een 30-33 voorsprong. De tweede helft liet eigenlijk hetzelfde beeld zien. ZZ 2 had steeds een kleine voorsprong. Via 42-46 na het eind van de derde periode stond het drie minuten voor tijd 56-59. Een knappe driepunter van Punch zorgde voor 59-59, waarna het meer ervaren Punch in de laatste minuten slimmer was.
 

Daarnaast hielpen wat vreemde beslissingen van de scheidsrechters niet. Ook al omdat de spelers daar slecht mee omgingen. Uiteindelijk werd het dus 69-62. Het team heeft eigenlijk nog steeds last van een gebrekkige voorbereiding en blessures. Maar dan nog had deze wedstrijd gewonnen kunnen en moeten worden. Het is te hopen dat de ploeg van Richard den Os de komende weken wat stappen kan gaan maken, die nodig zijn om dit soort wedstrijden te winnen. Volgende week is Zorg en Zekerheid Leiden Z 2 vrij, maar een week later staat de thuiswedstrijd tegen MSV op het programma.
 

Scores Zorg en Zekerheid: Bart Constandse 16, Youri van der Linden 10, Wouter Breel 9, Rogillio Sewrattan 9, Bern Persoon 8, Jerome Hoste 5, Dave Conrad 2, Maarten Uijlenbroek 2, Ruben Kooij 1