Nieuwsbericht

NBB Beker: het vervolg

12 oktober 2009

LEIDEN - Het tweede team en U18 plaatsten zich voor de volgende ronde van de beker. Ook het eerste team van Zorg en Zekerheid en de U20 stromen straks in. Hoe gaat het verder?

Het tweede team moet de derde ronde kunnen halen. Na de winst op Baros wacht rayonploeg Flashing Heiloo. Weliswaar in Noord-Holland, maar winnen moet kunnen. Lukt dat, dan is de winnaar van High Five en Penta de volgende tegenstander. Wanneer ook die ronde wordt overleefd komt het eerste team van EiffelTowers naar Leiden voor ronde vier. Dat zal een brug te ver zijn voor de mannen van Richard den Os.

 

Daardoor wordt een bijzondere confrontatie voorkomen. Het eerste van Zorg en Zekerheid Leiden speelt namelijk in die vierde ronde tegen US, Binnenland, Hoofddorp of Vlijmscherp. Normaal gesproken een wedstrijd die gewonnen wordt. De tegenstander daarna is de winnaar van ... Leiden 2-EiffelTowers. Dat duel zal overigens worden gespeeld in De Maaspoort van Den Bosch.

De beide jeugdteams kennen hun volgende tegenstander. U18 speelt thuis een zware wedstrijd tegen de U20 van EiffelTowers (Dukes Unlimited) en U20 gaat uit naar Rotterdam Challengers.