Nieuwsbericht

Nederlaag tweede team

4 oktober 2009

LEIDEN - Het tweede team van Zorg en Zekerheid Leiden is er niet in geslaagd de eerste thuiswedstrijd van het seizoen om te zetten in een overwinning. De reserves van Amsterdam gingen naar huis met een 56-65 zege.

Het ging met Leiden halverwege het derde kwart mis. Na een behoorlijke eerste helft, waarin de ploeg van Richard den Os en Raoul Straathof steeds een voorsprong had en afsloot op 38-33, opende Amsterdam met een 7-0 run.

Dat betekende de eerste Amsterdamse voorsprong (38-40). Zorg en Zekerheid Leiden kwam nog wel even terug (44-40), maar kon toch het tij niet echt keren, omdat er aanvallend niet veel meer lukte. Zo viel het driepuntskanon van Bart Constandse (vier keer raak voor de rust) droog en werd het ook onder het bord steeds lastiger.

Daar kwam bovendien wat foutenlast bij in deze pittige pot met in totaal 52 persoonlijke fouten. Het gaatje bleef rond de zes punten schommelen, terwijl de klok natuurlijk vrolijk doortikte. Het werd uiteindelijk dus 56-65.

 

Scores Zorg en Zekerheid Leiden: Bart Constandse 15, Rogillio Sewrattan 14, Dave Conrad 8, Jerome Hoste 6, Wouter Breel 4 (9 reb), Tony Mulder 3, Maarten Uijlenbroek 3 en Youri van der Linden 3.