Nieuwsbericht

Voorverkoop van start

2 oktober 2009

De voorverkoop voor de eerste competitiewedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is gestart. De eerste thuiswedstrijd in de competitie wordt gespeeld op zaterdag 10 oktober tegen Upstairs Weert.
 

De voorverkoop verloopt uitsluitend via de nieuwe website: leidenbasketball.nl. Op de homepage staat de banner On Line Tickets. Het via internet gekochte kaartje kan men thuis printen. De barcode op het formulier wordt aan de deur gescand, dus moet het geprinte exemplaar meegenomen worden naar de hal.

 

Een volwassene betaalt via de website totaal 8 euro. Dat bedrag is inclusief de bankfee voor het aankoopsysteem. Voor jeugd tot 13 jaar is de prijs 5 euro (ook inclusief bankfee). In beide gevallen een euro goedkoper dan een kaartje aan de zaal. De voorverkoop via de website sluit bij avondwedstrijden om 17.00 uur, bij middagwedstrijden om 13.00 uur.

 

Knipkaarten waarop meerdere competitiewedstrijden (9 of 18 wedstrijden) staan, kunnen eveneens via de website besteld worden. Deze knipkaarten worden dan bij de kassa klaargelegd, waar zij contant dienen te worden afgerekend. De knipkaarten kunnen ook zonder bestelling bij de kassa worden gekocht. Daar moet dan wel eerst een formulier worden ingevuld. Bestellen via de website is daarom aan te raden.