Nieuwsbericht

Nieuw logo Zorg en Zekerheid Leiden

1 juli 2009

LEIDEN - Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft een nieuw logo. In overleg met de hoofdponsor is gekozen voor een strakke vormgeving in een combinatie van de teamkleuren en die voor hoofdsponsor Zorg en Zekerheid. Het nieuwe logo zal vanaf begin september overal te zien zijn. Ook op deze site, die een geheel nieuw jasje zal krijgen.

De onthulling van het nieuwe logo en een indruk van hoe de nieuwe, door Henny Rietkerk ontworpen site er uit gaat zien, waren twee van de ontwerpen, die door voorzitter Marcel Verburg werden aangesneden tijdens een slotbijeenkomst met een groot deel van de businessclub in The Hometown Lounge.

Over het team kon Verburg nog niet veel zeggen. Onderhandeling met diverse spelers zijn gaande en binnenkort  zullen de eerste namen bekend worden gemaakt van de spelers, die zich vanaf eind augustus, wanneer de trainingen beginnen, zullen hullen in het blauw-wit.

Dat zullen kersverse shirts zijn, want het oude, ingelijste 'kloffie' van de meeste spelers werd tijdens de bijeenkomst geveild. Dat leverde een kleine vijfduizend euro op, die voor de helft ten goede komt aan de jeugdopleiding. De andere helft gaat naar het Willem-Alexander Kinderfonds.