Nieuwsbericht

Kaarten play-offs nu te koop

20 april 2009

De verkoop van de kaartjes voor de play-offswedstrijd van zaterdag 25 april tegen EclipseJet Amsterdam is begonnen via de website (Klik hier). Alle kaartjes kosten 12,50 euro (plus 1 euro bankfee) per stuk. Knipkaarten zijn in de play-offs niet meer geldig. Wees er snel bij want er is veel belangstelling voor de wedstrijd. Surf dus naar de homepage en klik op Tickets On Line... Of klik hier.

In het eerste seizoen haalde Zorg en Zekerheid Leiden in Weert in de laatste minuten van de competitie de play-offs. De ontlading was groot, zelfs zo groot dat tegen het oppermachtige Den Bosch geen energie meer over was. Wij verloren met 51 punten de uitwedstrijd en applaudiseerden voor onszelf toen het in Leiden "slechts" 88-107 werd.

Maar zijn de tijden niet veranderd? Kan niet iedere ploeg van iedere ploeg winnen in dit seizoen? Natuurlijk is EclipseJet Amsterdam van een hogere orde, maar waren wij afgelopen donderdagavond niet erg dicht bij een overwinning? Laten wij daarom als een serieuze tegenstander de regerend kampioen te lijf gaan. Eerst met zijn allen in Amsterdam (23 april), daarna massaal in de terugwedstrijd in de Vijf Meihal (25 april). Een eventuele beslissingwedstrijd wordt vervolgens gespeeld op dinsdag 28 april in Amsterdam. Over welke wedstrijden wij eventueel daarna in een tweede ronde kunnen verwachten, zullen wij het nog maar even niet hebben.

VOL IS VOL
In dit seizoen is de zaal vrijwel altijd vol geweest. Wil je zeker zijn van een kaartje in de play-offs? Surf dan nu naar de homepage en klik op Tickets On Line... Of klik hier.

De regel is eenvoudig: Alle kaartjes kosten 12,50 euro (plus bankfee van 1 euro) en wie het eerst komt, die het eerst maalt. Reserveringen worden niet gemaakt. En vol is vol.