Nieuwsbericht

Hometown Lounge officeel geopend

30 november 2008

LEIDEN - Met een letterlijk spetterend vuurwerk in een fraai spektakel met veel balonnen is zaterdagavond de businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden officieel geopend. De fraaie ruimte bij de Vijf Meihal is zondermeer een enorme aanwinst voor sportief Leiden. Andere, sportieve organisaties kunnen er namelijk ook terecht, wanneer de basketballers er niet zijn.

De businessclub heet officieel Hometown Lounge. Enige tijd geleden bedacht iemand om de stad Leiden te bombarderen tot 'Hometown of Basketball since 1958'. Een mooie vondt natuurlijk, ook al is het historisch niet juist, want de NBB organiseerde tenslotte in 1957 al de eerste landelijke competitie en toen werd er in de Sleutelstad nog niet (georganiseerd) gebasketbald. Maar een kiesoor, die daar op let...

De opening vond plaats in aanwezigheid van een groot deel van de leden van de businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden en de officiële handeling werd verricht door vertegenwoordigers van het Sportbedrijf Leiden, uitbater Horeca.nu en het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden (foto Richard Koolen).

Behalve de Hometown Lounge - door mensen die de weg weten al de fraaiste van de eredivisie basketball genoemd - heeft Zorg en Zekerheid Leiden ook de beschikking over een restraurant, waar leden van de businessclub gasten kunnen uitnodigen voor een pre-game driegangenmenu en over een ruim kantoorgedeelte. Op dit moment woont de club nog in bij de Leiden Marathon, maar zal spoedig de eigen kantoren betrekken bij de Vijf Meihal.

De volgende stap staat gepland voor komende zomer: de uitbouw van de hal met een extra tribune aan de lange zijde. Of toch niet...eerst de komende drie wedstrijden winnen...

Fotoreportage Richard Koolen KLIK HIER