Nieuwsbericht

Bekerwedstrijd op 13 januari

26 november 2008

LEIDEN - De bekerwedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Upstairs BSW is vastgesteld op dinsdag 13 januari 2009 in Sporthal Boshoven te Weert. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Het is een duel in de vierde ronde, de eerste waarin de eredivisieteams meedoen. Het toeval wilde dat tien van de elf eredivisionisten tegen elkaar lootten, zodat er bij de laatste acht straks in elk geval twee teams zitten uit een lagere divisie.

Wedstrijden tegen EclipseJet-MyGuide

In verband met Europese wedstrijden van landskampioen EclipseJet-MyGuide zijn twee wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden tegen de Amsterdamse ploeg verplaatst. De thuiswedstrijd, die aanvankelijk voor donderdag 27 november op de agenda stond, gaat naar donderdag 19 februari 2009 om 20.00 uur. Amsterdam speelt namelijk op woensdag (vandaag, 26 november) in Jeruzalem. De kaartjes van 27 november blijven geldig.

Ook de uitwedstrijd van donderdag 11 december gaat naar een andere datum, omdat Amsterdam de dinsdag ervoor in Griekenland moet spelen. De nieuwe datum is donderdag 22 januari, ook om 20.00 uur.