Nieuwsbericht

Albert Heijn XL garage vanaf zaterdag langer open

25 november 2008

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball speelt in de eredivisie zijn thuiswedstrijden in de Vijf Meihal. Dit komt neer op een aantal wedstrijden in de voorbereiding, de competitiewedstrijden in de Nederlandse eredivisie en wellicht een of meer wedstrijden in het kader van de Nederlandse beker. Dit is geen nieuws, maar het feit dat er hierdoor meer parkeergelegenheid moest worden gegenereerd des te meer.

Dit betekent ook dat het op wedstrijddagen drukker is dan normaal in de wijk. Al verscheidene malen is hier over nagedacht en gesproken met verschillende partijen. Om er in de toekomst zeker van te zijn dat er in de wijk voldoende parkeergelegenheid overblijft voor buurtbewoners, is een passende oplossing gevonden voor de basketballliefhebbers die de Vijf Meihal wekelijks bezoeken.

AH XL, gevestigd aan het Bevrijdingsplein, stelt namelijk vanaf 29 november zijn garage ter beschikking op wedstrijddagen van Zorg en Zekerheid Leiden. Dit stemt de basketballclub uiteraard zeer tevreden, aangezien hier de gewenste parkeergelegenheid mee ontstaat. De garage zal tot 24.00 uur geopend blijven voor supporters en overig publiek.