Nieuwsbericht

Zorg en Zekerheid verlengt sponsorcontract met drie jaar

29 oktober 2008

Zorg en Zekerheid en het eredivisieteam Zorg en Zekerheid Leiden Basketball hebben het lopende sponsorcontract opengebroken en zijn een hernieuwde overeenkomst aangegaan. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt om tot en met seizoen 2010/2011 samen te werken.

Op 29 oktober ondertekenden Hennie Limberger, lid Raad van Bestuur Zorg en Zekerheid, en Marcel Verburg en Theo KNijnenburg van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball deze overeenkomst. Daarmee verzekert Zorg en Zekerheid zich de komende drie jaar van het hoofdsponsorschap van het eredivisieteam, het promotiedivisieteam en de eredivisieteams onder 20, onder 18 en onder 16 jaar.

Door de voortzetting van de samenwerking, waaraan Bob van Oosterhout van Triple Double Sportmarketing een belangrijke bijdrage heeft geleverd, krijgt het Leidse basketballavontuur de kans om in de eerste vijf jaar van het bestaan uit te groeien tot een volwassen organisatie met een eredivisieteam dat volwaardig meedoet in de hoogste nationale regionen en kan bogen op een goed functionerende jeugdafdeling.

Hennie Limberger: “De successen van Zorg en Zekerheid Leiden Basketbal in de eredivisie zorgen voor een groei van de basketballsport in de Leidse regio en dat helpt ons doel – mensen actief bij sport betrekken – te bereiken. Het was daarom een logische stap om de overeenkomst met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball te verlengen.”

Voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball Marcel Verburg was net zo verheugd: “Door het open breken en verlengen van het contract geeft Zorg en Zekerheid aan vertrouwen te hebben in onze organisatie. Dit is van groot belang voor de verdere ontwikkeling van het topbasketball (inclusief de jeugdopleiding) in Leiden en voor de groei van de businessclub".