Nieuwsbericht

HWS Verhuur breekt contract open

28 oktober 2008

Als je A zegt, moet je ook B zeggen. Vooral als het goed voelt. Dat dachten HWS Verhuur-eigenaren Toby van de Kooij en Paul van Boven, toen zij hun handtekening zetten onder een nieuw contract. Dat contract werd na twee jaar opengebroken, wat de onderneming nu voor drie jaar Outstanding Partner van Zorg en Zekerheid Leiden maakt.

Het bedrijf, dat sinds kort in Noordwijk is gevestigd, was al twee jaar Business Partner van Zorg en Zekerheid Leiden, maar voelde zich daarbij zo goed dat een uitbreiding van het contract niet kon uitblijven. ,,Het enthousiasme van de organisatie vind ik geweldig. Oude tijden laten herleven en topsport in Leiden een boost geven, een betere combinatie is er niet", vindt Van de Kooij.

Een andere combinatie waar Van de Kooij zeer over te spreken is,  is de interactie met potentiële nieuwe klanten en daarbij het plezier van het spel. ,,Je praat met veel verschillende mensen, ontmoet nieuwe bedrijven en daar vloeien leuke dingen uit voort. Het gaat me zelfs niet alleen maar om nieuwe afnemers van onze diensten, maar ook om de partners die we erbij krijgen. Je bent elkaar van dienst in een prettige omgeving, die bovendien iets losmaakt bij mensen", licht Van de Kooij de verschillende factoren toe.

Want zaken doen in een topsportomgeving werkt als een schot in de roos voor alle sponsors en partners bij Zorg en Zekerheid Leiden. Daar komt zelfs het gezinselement bij kijken. ,,In een overvolle agenda is het soms lastig om iets leuks voor allemaal te doen. Mijn vrouw en kinderen vinden het heel erg leuk om mee te gaan naar de wedstrijd, dus dat is ook erg fijn", zegt Van de Kooij.

De keuze om het contract met drie jaar te verlengen, heeft volgens Van de Kooij  en Van Boven alles te maken met een stuk toekomst. ,,Continuïteit is een belangrijk element als je samen hogerop wilt. Wij juichen het initiatief voor topsport van harte toe, dus is het van belang een basis te leggen en dat kan alleen maar als je langere tijd met elkaar werkt", aldus Van Boven.

HWS Verhuur BV is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwerker verhuur. Vanuit de vestigingen in Noordwijk en Nunspeet verzorgt het bedrijf een landelijke dekking. Het bedrijf heeft ook een ruim assortiment speciale hoogwerkers. Voorbeelden hiervan zijn hoogwerkers met een zeer laag eigen gewicht of met een zeer compacte omvang om moeilijk toegankelijke locaties toch bereikbaar te kunnen maken. Zo is HWS Verhuur van groot belang bij de opbouw van de hal voor iedere thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden en de aansluiting van verschillende elementen die ver buiten het bereik zonder hoogwerker liggen.