Nieuwsbericht

BS Leiden zoekt voorzitter

20 oktober 2008

LEIDEN - Vanwege het afscheid van de huidige voorzitter eind november is BS Leiden urgent op zoek naar een nieuwe voorzitter, die leiding aan het bestuur kan geven en de vereniging extern kan vertegenwoordigen. BS Leiden is dan ook op zoek naar iemand met zekere bestuurlijke ervaring en representatieve en communicatieve vaardigheden. De voorzitter hoeft niet persé uit de basketballwereld te komen.

BS Leiden is de op twee na oudste basketballvereniging en met zo'n 450 leden een van de grootste van Nederland. Bovendien speelt BS Leiden onder de vlag van ZZ Leiden sinds twee seizoenen, na een afwezigheid van 25 jaar, weer op het hoogste niveau. Het eredivisie-basketball is bij ZZ Leiden ondergebracht in een zelfstandige rechtspersoonlijkheid (stichting).
 
BS Leiden is een vooraanstaande vereniging in basketballend Nederland en stelt zich actief op binnen de regionale basketballbond en in de Leidse sportwereld e.o. BS Leiden beschikt over een compleet en ervaren bestuur, een goede organisatie en een gezonde financiële huishouding. Heeft u interesse? Neem dan contact op met vertrekkend voorzitter Eric Bloemkolk: eric_bloemkolk@hotmail.com