Nieuwsbericht

Sponsorbijeenkomst dient meerdere doelen

29 september 2008

Op de jaarlijkse sponsorbijeenkomst van Zorg en Zekerheid Leiden stond een hoop te gebeuren en zo geschiedde dan ook woensdag 17 september. Er werden contracten ondertekend, nieuwe bedoelingen toegelicht en het team werd voorgesteld.

Dit alles gebeurde in het Voorschotense restaurant/café Floris V. ZZ-voorzitter Marcel Verburg nam als eerste de microfoon ter hand om een aantal gedane zaken toe te lichten met het oog op het nieuwe seizoen. In deze speech kwamen onder meer de knappe tweede plek in het Z-journaal, de fikse uitbreiding van de Businessclub en de verbouwing die daarmee gepaard gaat ter sprake. ZZ Leiden mocht maar liefst 19 nieuwe businessclubpartners verwelkomen dit jaar en bovendien werden een aantal contracten opengebroken en opgewaardeerd. ,,Zo zie je hoe de goede ervaringen van de sponsors hun weerslag hebben op de wijze van sponsoring", zei Verburg dan ook terecht. Want juist de uitstekend georganiseerde sponsoring en de fijne ambiance waarin wordt samen gewerkt, deden een aantal grote sponsors besluiten nog groter te worden en een groot aantal sponsors beslissen Leiden financieel of in natura te gaan ondersteunen in het komende seizoen. De doelstelling wat betreft sponsoring werd overigens ook niet onder stoelen of banken gestoken. ,,Wij hopen dat we dit seizoen de Businessclub kunnen uitbreiden naar 120 leden. We zijn daar nu al hard naar op weg", klinkt Verburg uitermate positief.

Moovs
Een apart woord van welkom was er voor de nieuwe Outstanding Partner Moovs. Verburg, Theo Knijnenburg en directeur van Moovs Edwin Boom tekenden op de bijeenkomst het contract onder het toeziend oog van de aanwezige sponsors om de komende samenwerking te benadrukken en bovendien de gezichten van Moovs te introduceren.
Daarnaast werd ook een cheque uitgereikt aan de initiatiefnemers van het goede doel Willem-Alexander Kinderfonds. Het samenwerkingsverband met ZZ Leiden werd aan het einde van het vorige seizoen in werking gezet met een veiling van verschillende objecten en reizen, beschikbaar gesteld door een keur aan instellingen en personen. De cheque bedroeg uiteindelijk € 20.000, wat geheel ten goede komt aan het WAKF dat hier vanzelfsprekend erg verguld mee was.

Selectie
Naast de formele gedeelten op de borrel was er uiteraard ook tijd ingebouwd om het nieuwe team van ZZ Leiden officieel voor te stellen aan de aanwezige sponsors en partners. Dit gebeurde aan de hand van een beschrijving, gegeven door manager Tjeerd Scheffer, waarna de spelers lachend en dollend ten tonele verschenen. Wat dat betreft toonde de selectie aan zeer hecht met elkaar te zijn en mentaal volledig klaar te zijn voor een nieuw, ongetwijfeld zwaar, seizoen.