Nieuwsbericht

Hoezo frikadellen

25 augustus 2008

Onze nieuwe Amerikaan Bubba Walther had het prima naar zijn zin tijdens het Skillzz Zomerkamp. Dat wil zeggen... de eerste week. In het kader van de inburgeringscursus werd hij wegwijs gemaakt in de verfijnde Hollandse Keuken. Zijn nieuwe teamgenoten lieten hem kennismaken met HET hoogstandje uit de Nederlandse Keuken: de frikadel.

Daar is niks mis mee, concludeerde de sympathieke Bubba. Een paar dagen later zag hij die dingen liggen in de supermarkt en omdat hij de smaak te pakken had, besloot hij een pak mee te nemen. Maar ja, hoe maak je die dingen klaar? Ah, in de magnetron natuurlijk... Nou, dat was niet helemaal de bedoeling, maar ach ze werden warm en waren eigenlijk best te eten. Maar om er nou gelijk negen door je strot te duwen was wat overdreven. Dat waren er acht te veel, zelfs al had de kok van een sterrenrestaurant ze bereid. Vier dagen buikpijn en geen tweede week Skillzz waren het gevolg.

DE WEG KWIJT

Toen de lichamelijke problemen achter de rug waren werd Bubba Walther met een nieuw probleem geconfronteerd. Samen met Cedric McGowan, die afgelopen zaterdag aankwam, raakte hij zondag verdwaald in Voorschoten. Het duo stond ergens met de Volkswagen Fox en had geen flauw idee hoe ze in Leiden moesten komen. Manager Tjeerd Scheffer lokaliseerde de mannen en zorgde ervoor dat ze thuis kwamen...