Nieuwsbericht

Nu te koop: seizoenkaart wordt knipkaart

16 juli 2008

LEIDEN – Vanaf het komende seizoen kan er bij Zorg en Zekerheid Leiden geen seizoenkaart meer gekocht worden. Wel zijn er knipkaarten voor 10 en 20 wedstrijden te koop. De knipkaart geeft de bezoeker meer vrijheid, omdat de knipjes gebruikt kunnen worden voor iedere reguliere wedstrijd, competitie of beker, op zaterdag of op donderdag. Het missen van een wedstrijd levert de bezoeker geen verlies meer op. En er kunnen meerdere personen op dezelfde knipkaart naar binnen.

De knipkaart wordt op naam uitgegeven, om contact te kunnen houden met de supporter en hem goed te kunnen informeren over de het team en de programmering. Aanschaffen van de ZZ Knipkaart kan slechts via de website van de eredivisieclub: www.zzleidenbasketball.nl

Vijf Meihal
Er wordt ook komend seizoen gespeeld in de Vijf Meihal, waarvoor de FEB een vergunning heeft afgegeven. De hal heeft nog wel een beperkte hoeveelheid zitplaatsen, zodat de aangeschafte knipkaart de enige garantie geeft op toegang tot de wedstrijden van ZZ Leiden. 

Dagkaarten
Dagkaarten worden in de voorverkoop alleen verkocht via de website. Een kaartje kost voor volwassenen 8 euro, voor kinderen tot 13 jaar 5 euro. De extra kosten voor internetbetaling (behalve creditcards) vervallen. Wanneer na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, gaan die de kassaverkoop in. Aan de zaal zijn de kaarten een euro duurder.

Dinsdag wordt donderdag
De doordeweekse speeldag van de blauwwitte eredivisieploeg wordt weer donderdag. Behalve de eerste thuiswedstrijd op dinsdag 7 oktober zullen alle doordeweekse wedstrijden in de Vijf Meihal gespeeld worden op donderdag om 20.00 uur. Handbalvereniging Saturnus en de Leidse Korfbal Federatie waren hiervoor zeer behulpzaam. Op donderdag is de kans op live televisie bij Sport 1 weer aanwezig