Nieuwsbericht

28 juni: Auditie ZZ Dance Team

11 juni 2008

LEIDEN - De basketballers van ZZ Leiden krijgen een eigen Dance Team. Op zaterdag 28 juni kunnen meiden van 16 jaar en ouder echte auditie doen in de Vijf Meihal om de nieuw te vormen dansgoep te formeren. De toch al vaak spectaculaire wedstrijden van de Leidse eredivisieploeg werden vorig jaar al regelmatig ondersteund door mooie dansshows van de Code Red Cheers.

Merel Kruisbergen, de leider van die groep, start nu in Leiden een nieuw team van meiden op die zich dansfreak voelen, minimaal 16 jaar zijn, in een groot team kunnen en willen dansen en van aandacht houden. Voor die danseressen die ervaring hebben met klassiek ballet, jazz ballet, streetdance, hip-hop, showdance, cheerleading, drama of andere dans is er grote kans op een plaatsje bij de ijzersterke dancers van ZZ Leiden. Professionaliteit en enthousiasme zijn belangrijke kenmerken van het nieuwe Dance Team dat in de Vijf Meihal het komende seizoen duizenden toeschouwers zal verrassen met opzwepende dansacts.

Dat zij deze eigenschappen bezitten, moeten zij tijdens de grote ZZ-auditie wel laten zien. Op die zaterdag 28 juni is de Vijf Meihal tussen 10.00 en 16.00 uur tevens en gratis toegankelijk voor belangstellend publiek. Wil jij meer weten over deze auditiedag of hoe een jaar in een goed Dance Team eruit ziet? Of wil je je opgeven voor de auditie. Mail dan naar Merel Kruisbergen: bame@casema.nl

Heb je nog ideeen voor een goede naam, geef die dan ook door aan Merel.