Nieuwsbericht

Prima All*Star Game Chiotti

13 april 2008

AMSTERDAM - David Chiotti heeft een prima All*Star Game achter de rug. De center van ZZ Leiden was met 16 punten tweede topscorer van de winnende Noord-ploeg (113-107). Met twee dunks en zes rebounds was hij dichtbij de MVP-titel van deze wedstrijd. Die ging echter naar Tamien Trent van My Guide (18 punten en 7 assists).

David Chiotti was de enige speler, die in Amsterdam de Leidse eer hoog hield. De voor de U23-wedstrijd uitgenodigde Frank Schaftenaar en Donald Wilson, die was geselecteerd voor de dunkwedstrijd, haakten af. De medische staf had liever niet dat Schaftenaar, die net is hersteld van zijn langdurige blessure, speelde en Wilson had wat last van zijn voet (een oude blessure) en koos voor rust.

ZZ Leiden werd in de ochtenduren bij de All*Star Games voor de U18 en U20 vertegenwoordigd door in totaal vier spelers. Tony Mulder moest bij de U18 helaas geblsseerd toekijken, Raoul Swagerman speelde wel mee. Bij de U20 hadden Joey Schelvis en Joshua Dussel een plekje veroverd in het sterrenteam.

Op de foto boven v.l.n.r.  Joey, Joshua, Tony en Raoul.  Op de foto onder wordt David Chiotti (de enige ZZ'er in het hoofdprogramma) geflankeerd door Tony en Raoul.

Meer over het All*Star Gala