Nieuwsbericht

Geen meubelboulevard met Pasen

14 maart 2008

De meubelboulevards zullen het op tweede paasdag zonder de fans van ZZ Leiden moeten stellen. Die hebben namelijk die dag andere zaken aan hun hoofd dan een nieuwe bank of kast. ZZ Leiden speelt 's middags in Weert de uitermate belangrijke wedstrijd tegen Upstairs en een echte fan wil die pot uiteraard niet missen. Dat hoeft ook niet.

Supportersvereniging Leiden Devils organiseert namelijk een busreis naar Limburg en het is belangrijk dat er zo veel mogelijk fans meegaan. Hoe belangrijk vocale steun kan zijn bleek wel weer in Leeuwarden, waar een stuk of dertig Leidenaars de tent uiteindelijk stil kregen. Op de tribunes van Boshoven in Weert verwachten we minimaal het dubbele aantal en dat moet kunnen op deze vrije dag. Of wilt u nog een beter excuus om niet op familiebezoek te hoeven?

Trouwens er is nog voldoende tijd voor een uitgebreide paasbrunch, want de Devils-bus vertrekt om 12.30 uur vanaf de Vijf Meihal. De kosten bedragen 17,00 euro, inclusief toegangskaartje, een prijs die dit keer geldt voor zowel leden als niet-leden, omdat er zoveel mogelijk fans mee moeten naar Weert. Er is al behoorlijke belangstelling, maar wie mee wil kan zich nog aanmelden via info@leidendevils.nl met naam en telefoonnummer. Je kunt wachten tot de dag van vertrek en dan bellen met 06-11085923, maar de kans is groot dat de bus dan vol zit. En dan moet je thuis blijven. Of erger nog: naar de meubelboulevard...