Nieuwsbericht

Neem afscheid van het team!

30 mei 2018

Het basketbalseizoen 2017-2018 is ten einde gekomen. Zorg en Zekerheid Leiden heeft het niet gered in de finale tegen Donar. Traditioneel wordt het seizoen van Zorg en Zekerheid Leiden afgesloten met een afscheidsbijeenkomst in de Lounge. Deze bijeenkomst vindt donderdag 31 mei plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Ondanks de nederlaag in de finale van de play-offs was het toch een goed seizoen voor de Leidse basketbaltrots. De bekerfinale werd bereikt, maar Donar voorkwam in Groningen dat Zorg en Zekerheid Leiden die prijs mee naar huis mocht nemen.

Absoluut hoogtepunt was de serie in de halve finale tegen Landstede Basketbal. Vorig seizoen waren de Zwollenaren nog te sterk voor Zorg en Zekerheid Leiden, dit seizoen won Zorg en Zekerheid Leiden alle wedstrijden. Kenmerkend voor het team was de vechtlust en die werd tegen Landstede Basketbal veelvuldig vertoond. In een aantal wedstrijden leek Zorg en Zekerheid Leiden geslagen, maar op karakter werden achterstanden van twintig punten in korte tijd weggepoetst en omgezet in overwinningen.

Die strijdlust was dinsdagavond in de tweede helft ook weer te zien. Bij rust stond Zorg en Zekerheid Leiden twintig punten achter tegen Donar. In het derde kwart kwam de Leidse ploeg nog terug tot zes punten. Dit was uiteindelijk niet genoeg voor de winst.

Alle supporters zijn welkom om afscheid te komen nemen van het team en de staf. Natuurlijk kun je op de foto met je helden of handtekeningen verzamelen. Voor drankjes en bittergarnituur wordt gezorgd. Kom donderdag naar de lounge om voor de laatste keer dit seizoen te laten zien dat je achter Zorg en Zekerheid Leiden staat!