Nieuwsbericht

ZZ Leiden stunt met seizoenkaart!

30 april 2018

De scherpe prijsstelling voor de seizoenkaart die Zorg en Zekerheid Leiden vorig jaar geïntroduceerd heeft, is zo enthousiast begroet dat besloten is om er mee door te gaan. Zorg en Zekerheid Leiden wil haar trouwe supporters belonen voor het vertrouwen en enthousiasme.

De club heeft een enorm interessante aanbieding voor diegenen die in voor- en tegenspoed ons team aanmoedigen. Er wordt geen prijsverhoging ten opzichte van vorig jaar doorgevoerd!

Enorme korting voor vroegboekers!
Hoe eerder een seizoenkaart gekocht wordt, des te voordeliger hij is. Naarmate het begin van volgend seizoen nadert, zal de kaart per maand richting de normale prijs gaan. Dus aarzel niet, pak het enorme voordeel en zorg dat je als diehard supporter super betaalbaar al onze thuiswedstrijden kunt bezoeken! Van competitiewedstrijden tot oefenduels en van bekerwedstrijden tot play-off games. Het zijn er bij elkaar ongeveer 25, dus de prijs per wedstrijd is enorm laag ten opzichte van de losse verkoop!

Prijstabel zoals die per 1 mei gaat gelden:
- Per 1 mei kost de seizoenkaart: € 125, --
- Vanaf 1 juni kost de seizoenkaart: € 150, --
- Vanaf 1 juli kost de seizoenkaart: € 170, --
- Vanaf 1 augustus kost de seizoenkaart: € 190, --
- Vanaf 1 september kost de seizoenkaart: € 200, --

Voor jeugd en studenten kost de seizoenkaart ongeacht aankoopdatum: € 100, --

Gezinskaart
Natuurlijk wil Zorg en Zekerheid Leiden stimuleren dat ook gezinnen betaalbaar naar het basketbal kunnen komen. Daar investeert de club graag in door de gezinskaart voordelig aan te bieden. Deze is nu te koop voor € 450, --.

Bestellen!
Koop nu je voordelige seizoenkaart met de hoogste korting. Ga snel hierheen en sla voordelig je slag!

Genoemde prijzen zijn exclusief handling- en bankkosten.