Nieuwsbericht

Samen de bekerfinale kijken!

23 maart 2018

Zorg en Zekerheid Leiden speelt zondag om 14.00 uur de bekerfinale in het Groningse MartiniPlaza tegen Donar. Wie daar niet live bij kan zijn, wordt door Zorg en Zekerheid Leiden Basketball uitgenodigd om samen met andere supporters deze wedstrijd live te volgen in de Vijf Meihal.

Met z’n allen de finale in de Vijf Meihal volgen, is een fantastische happening. Samen met andere enthousiaste supporters coachen, treuren en juichen. Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom in de kantine van de Vijf Meihal.

De bookmakers geven Zorg en Zekerheid Leiden weinig kans in de finale. Maar wat als Zorg en Zekerheid Leiden een goede dag heeft en Donar een slechte? Misschien spelen de mannen van Paul Vervaeck wel hun beste wedstrijd ooit en wordt de beker in de wacht gesleept.

Als dit laatste gebeurt, dan is dat natuurlijk reden om het team in Leiden feestelijk te ontvangen. Rond 19.30 uur is iedereen welkom in de legendarische ‘schuur’ om de spelers en coaches te feliciteren, toe te juichen en toe te zingen. Dit alles begeleid door simulerende muzikale hoogstandjes van de aanwezige DJ/zanger.