Nieuwsbericht

ZZ Leiden loot Forward Lease

28 november 2017

Zorg en Zekerheid Leiden is voor het bekertoernooi vandaag gekoppeld aan Forward Lease Rotterdam. De Leidse ploeg mag het duel, dat voor 1 januari moet plaatsvinden, in eigen huis spelen.

In de vierde ronde van het NBB bekertoernooi stromen de negen ploegen uit de Dutch Basketball League in. In deze ronde wordt er nog één wedstrijd gespeeld. Zorg en Zekerheid Leiden mag het dus opnemen tegen Forward Lease Rotterdam.

Vanaf de kwartfinale wordt er uit en thuis gespeeld. Aangezien er nu per ronde wordt geloot, is het nog geenszins duidelijk hoe het bekertoernooi verder gaat. Mocht Zorg en Zekerheid Leiden doordringen tot de laatste acht, dan wordt er dus weer voor de kwartfinales geloot.

U18

Het U18-team van Zorg en Zekerheid Leiden is ook nog in de race. De ploeg van coach Edwin Engelhart plaatste zich afgelopen vrijdag voor de halve finale door UBALL uit Utrecht met ruime cijfers te verslaan. In de halve finale heeft de Leidse ploeg een thuiswedstrijd geloot tegen het U18 opleidingsteam van Landstede Basketbal.