Nieuwsbericht

10 september Open Dag ZZ Leiden

7 augustus 2017

Op zondag 10 september vindt de Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball plaats. De uitgelezen kans voor de jeugd om nader kennis te maken met de helden van het nieuwe team.

Het festijn begint om 11.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Coach Paul Vervaeck en de spelers van het vlaggenschip geven een gratis clinic voor kinderen. Niet alleen een gratis clinic, want alle kinderen krijgen een hapje en een drankje aangeboden. Dat is nog niet alles, want alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook een gratis kaartje voor eerste thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen landskampioen en bekerwinnaar Donar. Dat duel vindt namelijk plaats op 7 oktober.

Op de Open Dag worden natuurlijk ook de coaches en spelers voorgesteld. Wil je op de foto met je favoriete speler of een handtekening van een van de spelers of alle spelers, dan is dit je kans. Heb je altijd al iets willen vragen aan een van de spelers of de coaches? Dan is dit het geschikte moment om je vraag te stellen.
Tot slot is er ook nog een kwisje waar weer allerlei leuke prijsjes te winnen zijn.

Dus pak je agenda en zet daarin dat je op zondag 10 september tussen 11.00 en 13.00 uur aanwezig moet zijn in de Vijf Meihal.