Nieuwsbericht

Leidse spelers bij Orange Lions

12 mei 2017

Hoofdcoach Toon van Helfteren heeft de selectie voor de Orange Lions bekendgemaakt. Van Helfteren selecteerde 24 spelers. Zorg en Zekerheid Leiden is met drie spelers vertegenwoordigd: Jessey Voorn, Mohamed Kherrazi en Thomas Koenis.

De Orange Lions komen in de zomermaanden weer in actie. Samen met Oostenrijk en Albanië strijdt het Nederlands team in augustus  voor twee plaatsen in de kwalificatieronde voor het WK van 2019 dat in China plaatsvindt. De kwalificatierondes vinden tijdens het seizoen plaats. Mochten de Orange Lions de kwalificatieronde halen, dan worden de wedstrijden hiervoor in november 2017, februari 2018 en juni 2018 gespeeld.

Naast de drie Leidse spelers telt de selectie ook een aantal oud-spelers van Zorg en Zekerheid Leiden: Arvin Slagter, Worthy de Jong, Yannick Franke en Sean Cunningham. De andere geselecteerde spelers zijn Leon Williams, Charlon Kloof, Maarten Bouwknecht, Bryan Alberts, Dimeo van der Horst, Shane Hammink, Willem Brandwijk, Julius van Sauers, Olaf Schaftenaar, Roeland Schaftenaar, Thomas van der Mars, Jito Kok, Nicolas de Jong, Henk Norel, Nick Oudendag, Kevin Bleeker en Derrik Smits.