Nieuwsbericht

ZZ Leiden kan goede zaken doen

17 maart 2017

Door het verlies van New Heroes Basketbal tegen Landstede Basketbal, afgelopen donderdag, heeft Zorg en Zekerheid Leiden zonder te spelen een belangrijke stap gezet om in elk geval de derde plaats in de eindstand op te eisen. Dan moet er zaterdagavond (18 maart) natuurlijk nog wel gewonnen worden van Aris Leeuwarden.

De spelers en coaches van Zorg en Zekerheid Leiden verzorgden afgelopen week clinics op diverse basisscholen in de Leidse regio. De Leidse spelers waren verdeeld over de Leo Kannerschool in Oegstgeest en de Brede School De Arcade en de Openbare Basisschool Lucas van Leyden in Leiden. Door deze clinics komen kinderen op een leuke manier in aanraking met de sport basketbal.

In het verleden zijn al veel kinderen gaan basketballen nadat de topspelers van de Leidse basketbaltrots een bezoek aan hun school hadden gebracht. Dat was niet alleen in de huidige periode van Zorg en Zekerheid Leiden, maar ook al in de jaren zeventig en tachtig toen spelers van het roemruchte Parker Leiden clinics verzorgden op diverse Leidse scholen.