Nieuwsbericht

Draper gekozen voor DBL All*Stars

10 februari 2017

De vijf basisspelers van de DBL*All Stars zijn gisteren bekendgemaakt, vandaag zijn ook de zeven andere spelers bekendgemaakt. Daviyon Draper maakt deel uit van het team dat het tijdens het Ziggo Sport DBL All*Star Gala (19 februari in Leiden) opneemt tegen de Orange Lions.

Draper komt tijdens het DBL All*Star Gala onder anderen uit tegen zijn ploeggenoten Thomas Koenis, Jessey Voorn en Mohamed Kherrazi.

Het startende vijftal van de DBL All*stars wordt gevormd door J.T. Tiller (Landstede Basketbal) en vier spelers van Donar: Lance Jeter, Jason Dourisseau, Chase Fieler en Drago Pasalic. In overleg met coach Erik Braal, die uiteraard geassisteerd wordt door Anjo Mekel, zijn de namen van de zeven overige plekken ingevuld. Ongetwijfeld ontbreken er namen die misschien ook wel op het Ziggo Sport DBL All*Star Gala hadden moeten acteren, maar dat is bij het samenstellen van dit soort teams altijd wel het geval.

Clayton Vette (Landstede Basketbal) wordt de back-up center van Pasalic. Vette krijgt bij de forwards gezelschap van zijn ploeggenoot J.T. Yoho. Eveneens geselecteerd voor de forwardpositie is Daviyon Draper van Zorg en Zekerheid Leiden.

Het twaalftal wordt compleet gemaakt met vier guards, die op de 1 en de 2 kunnen spelen, en in sommige gevallen ook nog wel op de 3: Jordan Gregory (Aris Leeuwarden), Jeroen van Vugt (BSW Weert), La’Shard Anderson (Forward Lease Rotterdam) en Aron Royé (Apollo Amsterdam).

Blessures kunnen altijd nog roet in het eten gooien, maar vooralsnog zijn dit de twaalf spelers die het de Orange Lions op 19 februari in Leiden moeilijk moeten maken.