Nieuwsbericht

Wedstrijdomzettingen voor Ziggo Sport

6 februari 2017

Ziggo Sport gaat de komende maanden weer veel basketbal uit de Dutch Basketball League uitzenden. Dit betekent dat een aantal wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden ook verplaatst wordt naar een andere datum.

Ziggo Sport maakte bij aanvang van het seizoen de keuze om Donar in Europa te volgen. De eerste keer dat ook een andere Nederlandse club in beeld kwam, was afgelopen donderdag. Ziggo Sport bracht toen de bekerwedstrijd Zorg en Zekerheid Leiden versus Donar in beeld. Vanaf komende donderdag brengt Ziggo Sport weer wekelijks Nederlands competitiebasketbal live in beeld, met uitzondering van donderdag 16 februari. Dan kiest Ziggo Sport voor het tennistoernooi in Rotterdam.

Zorg en Zekerheid Leiden komt drie keer in beeld. Meteen al aankomende donderdag om 20.00 uur. De Leidse ploeg gaat dan op bezoek bij Forward Lease Rotterdam.

Op zaterdag 4 maart stond Zorg en Zekerheid Leiden-Donar op het programma. Deze thuiswedstrijd wordt verplaatst naar donderdag 2 maart, aanvang 20.00 uur. Dit is overigens de enige wedstrijd in de Vijf Meihal die van datum verandert.

Zorg en Zekerheid Leiden komt ook op donderdag 23 maart nog live bij Ziggo Sport. Het betreft hier de uitwedstrijd tegen New Heroes Basketball Den Bosch, die oorspronkelijk op zondag 26 maart gepland stond. Ook dit duel begint om 20.00 uur.