Nieuwsbericht

Stemmen voor de All*Star Game

29 januari 2017

Op zondag 19 februari 2017 vindt in Leiden het Ziggo Sport DBL All*Star Gala plaats. Net als vorig jaar nemen de Orange Lions het in de All*Star Game op tegen de beste, overige spelers uit de Dutch Basketball League. Je kunt stemmen op je favoriete spelers. Tevens is de kaartverkoop begonnen.

Bondscoach Toon van Helfteren bepaalt zelf met welk vijftal hij gaat starten, maar jij kunt bepalen welke vijf spelers voor de DBL All*Stars gaan starten. Op alle spelers uit de Dutch Basketball League kan worden gestemd. Mocht een gekozen speler uitkomen voor de Orange Lions, dan schuift de volgende speler in het lijstje door naar de startende vijf.

Er wordt gewerkt met posities, dus je dient twee guards, twee forwards en een center te kiezen. Vul vervolgens je naam en mailadres in om jouw stem geldig te maken. Bovendien maak je dan kans op twee vrijkaarten voor het Ziggo Sport DBL All*Star Gala. In de week na het sluiten van de stembussen – de laatste dag om te stemmen is woensdag 8 februari – maken we de twee winnaars bekend.

Het is goed denkbaar dat Mohamed Kherrazi, Thomas Koenis en Jessey Voorn een uitnodiging krijgen om met de Orange Lions mee te spelen. Wil je Daviyon Draper, Rogier Jansen of welke andere Leidse speler dan ook die dag eveneens in actie zien, geef jouw stem dan aan hen. Je zult niet de eerste zijn die een ‘clublijstje’ instuurt.

Je kunt je stemmen hier uitbrengen.

Ziggo heeft zich, net als vorig jaar, weer als hoofdsponsor aan het evenement verbonden, vandaar dat we nu spreken over het Ziggo Sport DBL All*Star Gala. Tijdens het Gala is Ziggo Sport aanwezig om beelden te schieten. Op maandag 20 februari wordt een samenvatting van een uur door Ziggo Sport uitgezonden.

De wedstrijd tussen de Orange Lions en de DBL All*Stars, de hoofdmoot van het Gala, begint om 16.30 uur, maar het Gala zelf begint al om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden de driepuntswedstrijd, de skills contest en de dunk contest plaats. Tevens kunnen supporters met hun favoriete speler of mascotte uit de Dutch Basketball League op de foto. Natuurlijk mogen ze ook handtekeningen aan de spelers vragen. In het programmablad voor het Gala wordt een plek ingeruimd voor de handtekeningen.

De Vijf Meihal gaat om 13.30 uur open. Naar verwachting is het Ziggo Sport DBL All*Star Gala om 18.30 uur afgelopen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Kaarten voor de hoofdtribune (de blauwe stoelen) kosten € 15,00. Volwassenen betalen voor andere plaatsen € 12,50. Kaarten voor jeugd tot en met 17 jaar kosten € 6,00. Wees er snel bij, want dit feest mag je niet missen!