Nieuwsbericht

DBL All*Star Gala opnieuw in Leiden

30 december 2016

Zorg en Zekerheid Leiden was afgelopen seizoen voor het eerst gastheer van het DBL All*Star Gala. Het evenement werd een groot succes, zodanig dat het bestuur van de DBL de club heeft gevraagd om ook dit seizoen het Gala weer te verzorgen.

Het DBL All*Star Gala staat geprogrammeerd voor zondag 19 februari. Hoewel het programma nog niet is vastgesteld, verwacht Marcel Verburg dat het Nederlands team weer zijn opwachting in Leiden maakt. Het is namelijk in Europa ook een competitievrij weekend, dus het zou moeten kunnen dat internationals uit het buitenland hun opwachting kunnen maken. Het zou dan voor de derde keer zijn dat de Orange Lions het opnemen tegen de beste spelers uit de Dutch Basketball League.

Op dit moment wordt bekeken of dit inderdaad te realiseren is. Hierdoor is het nu nog niet mogelijk om te stemmen welke voor u favoriete spelers op het Gala hun opwachting maken. Na de jaarwisseling zal dit snel duidelijk worden. Ook het programma zal dan bekend worden gemaakt. Naast de hoofdwedstrijd is er ook weer plek ingeruimd voor de driepuntswedstrijd, de Skills Contest en de immer spectaculaire dunkcontest.

Alle teams – spelers plus coaches - uit de Dutch Basketball League zullen op 19 februari aanwezig zijn bij het All*Star Gala. Een ideale kans voor de fans om handtekeningen te verzamelen van hun favoriete basketballers.