Nieuwsbericht

Open Dag Zorg en Zekerheid Leiden

19 september 2016

Na een jaartje afwezigheid keert de Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden dit seizoen weer terug. Schrijf meteen in je agenda dat je op zondag 25 september de hele middag onder de pannen bent in de Leidse Vijf Meihal, met als afsluiter een wedstrijd van het eerste team tegen het Belgische Belfius Mons-Hainaut.

De Vijf Meihal gaat zondag 25 september om 12.45 uur open. Na het openingswoord zal speaker Martin Hooymans de spelers en coaches van het eerste team voorstellen. Altijd al een vraag aan een speler willen stellen. Grijp dan nu je kans. Stuur per mail je vraag in en op de Open Dag zal de speler van jouw keuze antwoord geven op die vraag.

Tussen 13.30 en 14.00 uur krijgen alle fans de gelegenheid om handtekeningen aan spelers en coaches te vragen. Natuurlijk kun je ook met je favoriet op de foto.

Het volgende hoogtepunt is de Kids Clinic, waar kinderen gratis aan mee kunnen doen. Het eerste half uur wordt de clinic verzorgd door Paul Vervaeck, de nieuwe coach van het eerste team. Daarna neemt Rinus van Haaster het stokje over. Er wordt gewerkt op zes station en per station is de tijdsduur acht minuten.

Om 15.00 uur verzorgt Martin Hooymans een kwisje voor de aanwezigen. Hier kun je een leuk sjaaltje van Zorg en Zekerheid Leiden winnen. Zo’n sjaaltje moet je als echte fan toch hebben!

Na de quizz is het tijd voor een versnapering. Je kunt kiezen uit een broodje worst en een ijsje. Heerlijk smullen geblazen.

Daarna is het opladen op de tribune. De spelers zijn al bezig aan hun warming-up voor de tweede oefenwedstrijd in de Vijf Meihal die om 16.00 uur begint. Op zaterdagavond wordt er voor het eerst in de Vijf Meihal gespeeld tegen Kangoeroes Basket Willebroek. Op de Open Dag staat Zorg en Zekerheid Leiden opnieuw tegenover een Belgische ploeg, namelijk Belfius Mons-Hainaut. Dat wordt een spektakelstuk, want Zorg en Zekerheid Leiden zal compleet aantreden, dus met de drie internationals.

Genoeg redenen dus om die middag naar de Vijf Meihal te komen!