Nieuwsbericht

Slagter out, Kherrazi day-to-day

12 september 2016

Terwijl de Orange Lions aan de deur kloppen van EuroBasket 2017, heft hoofdcoach Toon van Helfteren te maken met personele problemen. Een reden te meer voor de vele fans van de Orange Lions om massaal naar de Vijf Meihal te komen om het team naar het EK te helpen.

In de wedstrijd tegen Duitsland liep Mohamed Kherrazi bij een ongelukkige actie van een tegenstander een gebroken neus op. Kherrazi reisde na de wedstrijd meteen terug naar Nederland om zich onder behandeling van teamarts Maarten Verschure te stellen. Meespelen tegen Oostenrijk was geen optie. Of Kherrazi woensdag tegen Denemarken en zaterdag tegen Duitsland in actie kan komen, is nog maar de vraag. Voorlopig heeft de forward de status day-to-day gekregen.

Wie zeker niet mee zal spelen, is Arvin Slagter. De co-captain van het Nederlands team gleed in Oostenrijk weg en liep daarbij een knieblessure op. Het zag er ernstig uit en de bevestiging daarvan is vandaag gekomen. Voor Slagter zit de zomer van de Orange Lions erop. Naar verwachting ligt Slagter er vier tot zes weken uit.

Nog geen kaartje gekocht om de Orange Lions een hart onder de riem te steken, sla dan hier uw slag.