Nieuwsbericht

Boxley aan de leiding

18 mei 2016

In de nieuwe uitgave van In The Paint – begin oktober van het nieuwe seizoen – wordt veel aandacht besteed aan de beste basketballers die ooit voor Zorg en Zekerheid Leiden zijn uitgekomen. Seamus Boxley heeft voorlopig de meeste stemmen gekregen. Van het huidige team gooit Worthy de Jong hoge ogen.

Onder de noemer ‘the best of ZZ’ wordt door de fans een startend vijftal gekozen dat bestaat uit de beste spelers die in de afgelopen tien seizoenen de kleuren van Zorg en Zekerheid Leiden hebben verdedigd. Naast de vijf starters wordt er ook een bank geformeerd met de spelers zes tot en met tien.

Seamus Boxley is al weer enkele jaren weg uit Leiden, maar de Box is nog steeds mateloos populair. De fans hebben hem voorlopig de meeste stemmen toebedeeld. Boxley, die van 2008 tot en met 2012 in de Vijf Meihal heerste, komt in het startende vijftal op een van de twee forwardplekken te staan. Althans, op dit moment, want er kan nog worden gestemd tot en met 15 juni.

Als het startende vijftal nu geformeerd zou worden, dan krijgt Boxley gezelschap van forward Monta McGhee, center David Chiotti en de guards Danny Gibson en Worthy de Jong. Op de bank worden plaatsen ingeruimd voor de forwards Mohamed Kherrazi en Ross Bekkering, center Thomas Koenis en de guards Arvin Slagter en Rogier Jansen.

De verschillen zijn niet al te groot, dus in de komende vier weken kan er nog het nodige veranderen. Vind jij dat er betere spelers in deze twee vijftallen thuishoren of ben je het met de huidige indeling eens, laat je stem dan horen. Dat kun je hier doen!