Nieuwsbericht

Wie zijn ‘the best of ZZ’?

3 mei 2016

In 2006 keerde topbasketbal in Leiden terug. Onder de naam Zorg en Zekerheid Leiden werd ingeschreven voor de eredivisie. In die tien seizoenen hebben 86 spelers speeltijd gekregen tijdens officiële wedstrijden. Wie waren in jullie ogen nu de beste spelers aller tijden?

Wat dacht je van de fanfavoriet Johan Kuijper als center? Of misschien heeft Thomas Koenis nu al zoveel indruk gemaakt dat je hem als beste center ooit ziet? Of gaat je hart uit naar David Chiotti? En welke twee spelers moeten de guardlijn vullen? Je kunt hier kiezen uit bijvoorbeeld Danny Gibson, Arvin Slagter, Worthy de Jong of JS Nash. En dan hebben we het nog niet eens over de forwards, want daar zijn ook veel kanshebbers. Alle spelers die ooit binnen de lijnen hebben gestaan, zijn opgenomen in de lijst.

Om een keuze te maken, kun je hier stemmen. Je kiest twee guards, twee forwards en een center. Per mailadres kun je slechts één keer de in jouw ogen beste vijf ooit kiezen. Stemmen kan tot en met 15 juni 2016. Tot die tijd wordt een paar keer een tussenstand gegeven.

In In The Paint, de seizoengids die jaarlijks eind september/begin oktober uitkomt, wordt de einduitslag uit de doeken gedaan. In de seizoengids wordt aandacht geschonken aan de beste starting five ooit. Tevens wordt ook de uitslag bekendgemaakt van de beste back-up five. Grijp nu je kans om te bepalen wie in de afgelopen tien seizoenen tot ‘the best of ZZ’ behoren!