Nieuwsbericht

Speelsteden Orange Lions bekend

29 april 2016

De speelsteden voor de uitwedstrijden van de Orange Lions zijn inmiddels ook bekend. Eerder was al naar buiten gekomen dat het Nederlands team op verzoek van spelers en staf de drie thuiswedstrijden in de Vijf Meihal te Leiden gaat afwerken.

De Orange Lions spelen op 31 augustus thuis tegen Oostenrijk. Op 3 september treden de manschappen van hoofdcoach Toon van Helfteren in Naestved aan tegen Denemarken. In welke hal zich dat gaat afspelen, is nog niet bekend. Op 7 september ontvangt Duitsland de Orange Lions in de König Pilsener Arena in Oberhausen. Dat is niet al te ver over de grens. Een bezoek aan deze uitwedstrijd is dan ook heel goed in te plannen.

Op 10 september werkt het Nederlands team zijn laatste uitwedstrijd af. In het Multiversum in Schwechat wordt dan tegen Oostenrijk gespeeld. De Orange Lions sluiten de kwalificatiewedstrijden af met twee duels in de Vijf Meihal. Op 14 september is Denemarken te gast van Nederland. Duitsland is op 17 september de laatste tegenstander van de Orange Lions.