Nieuwsbericht

Kaarten uitwedstrijden en busreis

26 april 2016

Komende zaterdag start de halve finale van de play-offs tussen Zorg en Zekerheid Leiden en Donar. Voor kaarten om de uitwedstrijden te bezoeken, is een aparte regeling in het leven geroepen. Tevens heeft de supportersvereniging De Blauwe Brigade het voornemen om op zaterdag 7 mei bij de tweede uitwedstrijd een bus te laten rijden.

De eerste twee uitwedstrijden staan gepland voor dinsdag 3 mei en zaterdag 7 mei. Kaarten voor deze twee uitwedstrijden zijn alleen verkrijgbaar via De Blauwe Brigade. Wilt u een uitwedstrijd bijwonen, stuur dan een mail naar blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl. Een los kaartje kost € 18,-. Het is ook mogelijk om een kaart via het ticketsysteem van Donar te bestellen, maar dan zit u niet in het speciale vak voor de supporters van Zorg en Zekerheid Leiden.

Om voor een kaart in aanmerking te komen, dient u voor 11.00 uur op de dag voorafgaand aan de wedstrijd uw mail te hebben gestuurd.

Voor het duel op zaterdag 7 mei wil De Blauwe Brigade een bus inzetten. Er wordt om 16.00 uur verzameld bij de Vijf Meihal, om 16.15 uur vertrekt de bus richting Groningen. Leden van De Blauwe Brigade betalen € 15,- voor de busreis, niet-leden betalen € 17.50. Het toegangskaartje tot de wedstrijd is niet bij de prijs van de busreis inbegrepen. Wilt u met de bus mee, stuur dan een mail naar blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl.

De bus gaat alleen rijden als er 32 supporters zich hebben aangemeld. Zijn er vijftig of meer aanmeldingen, dan wordt er een grotere bus ingezet.