Nieuwsbericht

Speel mee in de VriendenLoterij

28 maart 2016

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel geld op te halen om de jeugd in nieuwe outfits te steken en het investeren in de entertainment in de Vijf Meihal. Deze belactie wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met Sales Channel.

U kunt door een van de Sales Channel medewerkers gebeld worden met het aanbod om vriend te worden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball door mee te spelen in de VriendenLoterij. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar onze clubklas!

Eenvoudig en snel verdiend voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball
Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, iedere maand opnieuw. Gemiddeld worden er met een belactie vijftig loten verkocht, wat op jaarbasis € 4.525,- oplevert voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Dit geld kunnen we goed gebruiken en daarom vragen we u vriend te worden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Een lot kost € 13,- (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Wat kunt u verwachten?
Dinsdag 5 april tussen 18.30 en 22.00 uur kunt u gebeld worden door een van de Sales Channel medewerkers die u zal vragen of u voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball mee wilt spelen met de VriendenLoterij. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Wat kunt u winnen?
Door uw deelname steunt u niet alleen Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Ook u wordt er beter van. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000,-.