Nieuwsbericht

Laatste wijzigingen All Star Game

28 februari 2016

In de laatste dagen voor het Ziggo Sport DBL All Star Gala, vanmiddag in Leiden, zijn er nog een paar wijzigingen doorgevoerd. Jessey Voorn (Landstede Basketbal), Stefan Mladenovic (Challenge Sports Rotterdam)  en Gian Slagter (Apollo Amsterdam) komen tijdens de All Star Game in actie.

Jessey Voorn is door bondscoach Toon van Helfteren toegevoegd aan de selectie van de Orange Lions. Stefan Mladenovic vervangt Ralf de Pagter die gisteren tijdens een training van SPM Shoeters geblesseerd is geraakt. Gian Slagter is de vervanger van Max van Schaik. Alle clubs moesten vertegenwoordigd zijn bij de DBL All Stars. Van Schaik is geblesseerd en eerste reserve Aron Royé is ook niet fit genoeg. Vandaar dat Slagter nu tegen zijn broer uit mag komen.

Landstede Basketbal heeft ook de nodige zieken en geblesseerden. Tyson Hinz zal daarom Ewoud Kloos vervangen bij de Spalding 3-point shoot-out. Namens Zorg en Zekerheid Leiden doet Rogier Jansen overigens mee aan dit onderdeel.

Steve McWhorter moest helaas afzeggen voor de Hart voor de Zaak Skills Contest. Lenno Witteveen is zijn vervanger en zal de strijd onder meer aanbinden met Kasper Averink.

Craig Osaikhwuwuomwan was aangemeld voor de Schelde Sports Dunk Contest. De lange springer van Landstede Basketbal heeft last van zijn rug gekregen. De jonge Freek Vos neemt zijn plaats in. Jeroen van der List, eerder winnaar in 2010, 2012 en 2014 dunkt mee namens Zorg en Zekerheid Leiden.

De zaal gaat vanmiddag om 13.30 uur open. Het eerste onderdeel begint om 14.30 uur.